sockerdricka

det var Julia som sa vad jag skulle skriva som rubrik. Så fråga inte varför det står sockerdricka.

Idag har jag pluggat lite (tro det eller ej, men det är sant!) kollat på tv chillat sen kom Julia och Celi så mötte vi upp Lovisa för att gå till Unkan och dansa med Matilda, det var väll kul. Sen klockan 18 var det ju teater:) Vi hade sjuuuuukt kul!:D Har typ snart kommit på första scenen och det kommer bli AS NICE!
jaja, imorn fyller ju älsklings Justin 18 år :') stolt över den grabben.
Men imorn ska vi iallafall fira med tårta och kolla på NSN såklart. Han ska vara med på ellen fem i ett. Så då måste vi absolut titta!! Jaja, nu ska jag och Julia fjanta vidare.
xoxo
/cajsa

we're sexy and we know it.

burnin burnin

Tjenaretjenare!
Backen idag var sjukt kul! Jag och Julia lärde oss att åka tillsammans i liften! yey!:D
haha, när jag kom hem till pappa så packade jag som en dåre för att åka hem till mami:)
Jag hann typ käka sen kom Julia så hann jag typ måla naglarna och byta om innan Cel och hennes mamma kom och hämtade oss. Såklart glömde jag och Julia vatten, bara för det så skulle det självklart vara styrka idag. haha! självklart. Men som tur var så hade Cel med sig :D
hihi, men nu håller jag på att somna med datan i knät. Så jag ska lägga mig och sova nu, har även skrivit en hel del på novellen på kapitel 6. Jaja, imorn är det plugg, dans med matilda och sen teater som står på shemat. Nu ska jag sova för ögonlocken blir tyngre och tyngre.
xoxo
/cajsa


Jag och thilde skulle prova göra vatten naglar.. inte så bra gick det.


Sucky update

Förlåt för sucky update!! Men har varken orkat eller haft tid. Igår var jag i backen med frida, typ bara vi där. Sen åkte vi till badhuset i Avesta, vi kom hem vid åtta så kollade vi klart på "My sister keeper" sjukt bra film!! Så käkade vi mat sen så kollade vi lite på "monte carlo", men vi såg kanske en kvart sen stängde vi av och gick och la oss. Inatt sov vi i sisådär 12 timmar. Skööööööönt!! Jaja, ikväll är det träning iallafall! Taggaaaaa!
Men nu ska jag gå och äta frukost!
xoxo
/Cajsa


kolla och sprid


myspys

Nu har mina fina tjejer och killar åkt hem för ett tag sen. Vi hade det verkligen jätte mysigt! Och sjukt kul var det. Men jag vet inte om det kommer ut nå bilder. För det var ganska pinsamma bilder, ja- vi klädde ut oss och tog bilder. Men det kanske finns någon enstaka bättre bild. Ska kolla igenom bilderna sen. Men nu ska jag iallafall sova för imorn blir en lång dag tror jag nog. Måndagen och tisdagen ska spenderas i backen. Najs, och på snart fyller min älskling år. Då ska vi nog bara mysa och kolla på film, och fika såklart ;)
Jaja. Nu ska jag sova, bloggar mer imorn.

skulle bara säga att jag älskar dig.

i'm gonna live my life !

Sitter med Felicia och dunkar justins nya låt med far east movement. Sjukt bra!
Nu ska vi snart gå och börja med maten, vi har duschat och lagt på lite mascara, nu före bara. De kommer runt fem. Så då ska jag skicka iväg familjen så vi får vara ifred :)
jao, men nu ska jag chilla vidare med Felicia innan vi börjar med maten :)
xoxo
/cajsa


älskart'<3

gotta go my onw way

god morgon på er!
förlåt för dålig update igår :(
Men jag hade inte tid, eller var inte på blogghumör. Men vi var iallafall på unkan igår kväll för att titta på livekarusellen. Det var väll helt okej, inte min musiksmak precis. Men nu ska jag städa lite och sedan vid halv två så ska jag möta upp Felicia så ska vi gå och handla lite tills ikväll. Sen kommer några vänner hem till oss och så ska vi bara mysa lite och käka god mat och sen ska vi bada spa. Myspys<3
jaja, ska ta tag i mitt rum nu- så som det ser ut..
haha! Menmen. Någon gång måste det göras. Vi får se fall det kommer upp något mer inlägg idag, imorn kommer det också vara sucky update. Ska först träffa L och sen ska jag till västerås och träffa pappas tjejs brors barn. Haha det vart mycket där. Men jaja, han är kanske två veckor gamal ?? :)
jaja, nu ska jag sluta tjatra och städa!
xoxo
/cajsa
Sen sist när vi badade :)<3

you know i never wanna hurt you

Sitter med bullan (hiphopnunnan) och Cel (spaghettin) och dunkar HIGH SCHOOL MUSICAL! haha, vi älskar det<333
Känner mig som om jag går i 3an igen och vi kunde ALLT om det..... töntigt..
Jaja, vi får se om jag sticker till unkan sen, tror inte det. menmen, vi får se vad som händer. Spanska provet gick hyfsat bra iallafall. Kunde gett bättre, menmen anyway, så ska jag vara lite social med hiphop nunnan och spaghetting. Deras namn det är en annan femma, kanske berättar senareeeee!;)
xoxo
/cajsa
gjort av bullis. luvie<33

ordinary girl

Tjena på er!
Har inte orkat blogga nå idag.. sorry, men onsdagar är jag jämt trött. Eftersom att vi har träningar på tisdagar och kommer hem vid elva. Jaja, nog om det. Har pluggat röven av mig idag också, fattar fortfarande inte allt. PISS!!
Men men, har iallafall gjort armhävningar och situps nu, även töjt i spagaten. Mitt mål är till sommaren att kunna gå ner nästan helt iallafall. Vi får väl se hur det går iallafall.
haha!! Men jaja, drömma kan man ju alltid göra eller ?? ;)
Imorn är det sovmorgon till kvart över nio. very najs fågel bajs!:D
hahahahahaha, trötthumor.
Imorn har vi spanska prov också, haha! Jag och Julia har kommit på att spanska är det änmet vi är sämst på men det ämnet vi får högst betyg i ?? haha wierd..
jaja. På sista spanska provet fick jag iallafall C. Helt okej, men hoppas på ett högre på detta prov nu då!!!!!
Skippade till och med backen för provet, som "tur" var så var Matilda sjuk idag så ja, ingen teater. Både för-och nackdelar. Nu ska jag sluta att babla och kolla lite bloggar!
xoxo
/cajsa
<333333333333

The smurfs

Sitter och kollar på smurfarna och är så trött så jag känner mig som en död zombie. Haha, inget smink idag..
Men ska kolla klart sen har vi spanska!
Bloggar mer sen!:)
xoxo
/Cajsa


you are the music in me

Sitter här med Cel och lyssnar på high school musical haha!!
grymt<33333
Hugo och Filip kan alla dom låtarna utantill. HAHAHAHAHA sött.
Men iallafall, skolan var helt okej. På musiken så sjöng louice. Asså hon är så duktig, jag började nästan att gråta för hon var så duktig. Herregud. Jag fick verkligen gåshud! Helt sjukt, låten har hon skrivit själv också! Omg, om hon lägger ut det på youtube så ska jag lägga ut den här! Men just nu håller hon på att lägga ut den på facebook.
wiie!
jaja anyway så är det DAAAAAANS idag, yeah motherfucker!
Taggad till tusen gånger hundra typ.
Ska chilla vidare med Cel lite nu! vi hörs när vi hörs och ses när vi ses!
xoxo
/cajsa
Vi bjussar

spruta

kom hem vid fyra efter att ha vart och tagit sprutan. Det gjorde bajs ont!! På riktigt, har aldrig tagit en värre spruta. Nästa spruta ska jag ta om två månader sen sex månader.
Men ska bege mig mot unkis nu, vi höres!
xoxo
/cajsa
en månad och elva dagar<3

Jag kan inte vara den du vill att jag ska vara baby

God kväll på er:)
Nu ska jag snart gå och lägga mig och sova, för jag är så sjukt trött!!
Har varit det typ varenda dag hela veckan! Fast jag går och lägger mig i tid och vaknar i tid. Jaja. Imorn är det profildag:)) då ska först några grupper spela upp sin dockteater för lekisbarnen sen ska vi nog träna på musikalen!
Efter skolan tror jag att jag ska vara med felicia, vi får se:))
Imorn ska jag iallafall ta spruta också, usch! Hatar sprutor, tre stycken
Med två veckors mellanrum tror jag att jag ska ta. Det är mot livmoderhalscancer. Så jag tar ju hellre en spruta än att få cancer. Men nu ska jag kolla lite bloggar!
xoxo
/Cajsa


tröjan du hatar

Tjenixen!!
Idag har jag tyvärr inte hunnit att blogga. Eftersom att jag har bytit rum(bilder kommer) och jag är inte riktigt klar än, men en sak är säker- det här rummet är mindre och mysigare!
Och, jag ska inte sätta upp alla mina afficher. För det första så är det gräsligt att ha afficher uppe, och för det andra så finns det inte plats.
jaja, senare blir det unkan mys med fina vänner!:*
Har även precis bokat belive och jag är typ överlycklig och kan inte vänta tills den kommer!
hihi, men iallafall så nu ska jag gå och sätta upp resten av bilderna på garderoben. Sen ska jag vänta på lovisa som ska äta sen beger vi oss till unkan :)
xoxo
/cajsa


Good morning

God morgon på er!:)
Trodde ja skulle få sova lite längre iallafall, men nej nej. Inte när Fanny kollar på hello Kitty på max volym...
Idag före jag ska fota Becka och Zorro så tror jag att vi ska försöka flytta mitt rum till Claras och Clara ska få Fannys och Fanny ska få mitt;)
Vi får se! Men nu ska jag upp och käka frukost!
xoxo
/Cajsa

Ska bli jobbigt att flytta över alla mina afficher och bilder..


Unkis

Sitter på Unkan just nu och snackar lite med Felicia Linnea och några mer, chill.. Ganska trött efter att ha åkt en lång biltur..
Imorn om det blir lika fint väder som idag ska jag fota becka och hennes hund Zorro:) ska bli kul, känns som att det var åratal sen jag fotade!!!! Så det ska bli nice:)
Nu ska jag vara lite mer social!
xoxo
/Cajsa


Snart framme!

Sitter i bilen nu när jag har setet här sen klockan var runt ett men vi är snart framme! Så kör vi stora bilen så då har jag mycket plats iallafall!:)
Snackar med thilde som sitter nån bil bakom oss och ska till samma ställe:))
Dagen i baken har vart sjukt kul iallfall!
Celina var så sjukt duktig och är redan nästan PRO!
Men nu ska jag ringa thilde!
xoxo
/cajsa


Varför gråta när man kan skratta?

varför gråta när man kan skratta?
varför vara arg när man kan vara glad?
varför sitta hemma och deppa ihop för en kille när man kan dra upp långfingret och visa att man kan överleva utan han?
Visst, man får vara ledsen och depp ibland det är klart att man får. Men liksom, varför vara ledsen i onödan? Varför bli arg för att man kanske inte får sin iphone 4s, när det finns barn och andra som skulle bli överlyckliga över att få en gammal tjock nokia, förstår inte vitsen med att gå runt och vara ledsen och tänka på hur dåligt liv man har och hur bra man skulle ha det om saker var si och så. Tänk istället positivt och se på allt det bra du har! En familj,vänner, tak över huvudet, kläder på kroppen, får gå i skolan och det bästa av allt- folk som älskar dig för den du är!!
Tänk på allt det där! okej, alla nu bah what får gå i skola? Vem vill det liksom? men det finns flera hundratals barn som gör allt för att få börja i skolan. Så nekar vi det. Jag gillar faktiskt skolan, hade det inte vart för den så hade nästan inga haft ett jobb, eller så hade jag nästan inte haft dom fina vännerna jag har idag!
Se allt det bra du har, istället för det dåliga. Om du provar det ska du se att det blir mycket roligare att vakna upp på morgonen! Jag tänker nästan alltid på det bra jag har, och varför jag ska vara glad! Jag är glad därför jag tänker inte gå runt och deppa sönder för helt onödiga saker, utan ser nästan allt från den ljusa sidan! Man lever bara en gång, så lev ditt liv och ha kul!
baby you're a firework!

collage by me

tired

Hejhej!:)
Har inte bloggat idag jag vet. Men asså har bara inte pallat. Dagen var fett chill. Två riktiga lektioner plus idrott!
soft! Och det var en timmes kemi och 40 minuters matte! På lunchen var jag på ett litet "möte" det är lite tjafs mellan några tjejkompisar så ska vi se hur det är om en vecka igen. Pallar inte bråk!:(
Jaja. Imorn är det ute dag :D Backen mellan nio och halv ett. Egentligen halv två, men jag måste sticka tidigare pga personliga saker:) Men morgondagen kommer nog att bli riktigt jäkla nice! Efter att vi har kommit hem från vårat lilla "ärende" så ska jag nog dra mig mot unkan. Jag är vääääldigt sliten just nu. Ska kanske gå och ta mig en varm dusch sen kolla på någon film och käka popcorn, vi får se hur det blir!
På idrotten var det egenplanering då jag Julia Celina och Louice dansade :) Vi vill verkligen få ett bra betyg, jag har redan C i dans. Men jag strävar efter ett A. Jaja. Tror att jag ska hoppa in i duschen snart om jag orkar gå ner. En benrakning skulle sitta fint nu.
xoxo

hey i heard you are a wild one?

Har städat klart mitt rum, och snackat med mamma och per! Så nu är det klart, undra om jag ska gå och ta mig en kvälls macka? Behöver ju inte sova så tidigit idag, eftersom att jag kan gå upp när jag egentligen ska vara i skolan- kvart över nio.
Just nu chattar jag med min underbara storasyster som har flyttat till London och jag inte har träffat på ca 7 månader :'( Saknar henne sjukt mycket ! Vi planerar att jag ska flyga ner dit så snart som möjligt och ha några systerdagar<333
buhu, vad jag saknar henne!:( Men hon påminner mig nästan jämt; Jag är inte längre bort än ett telefonsamtal.
Det är ioförsig sant! Men vi har mycket att ta igen, förut brukade vi ses ungefär var tredje helg. Nu har vi inte träffats på ett halvår?!?!!? herregud! Men hon har det bra nere i london. Och pappa säger att det är bra att hon åker ut och ser sig om i världen, och att hon inte har växt fast i Gävle. Jag ska också sticka här ifrån när jag blir äldre! Nu ska jag gå och ta mig en macka, för min mage börjar bli lite tjatig ;)
xoxo
/cajsa

Snygga brudar!! Där var Wilma lika gammal som jag är nu! 13 år, orkade inte leta reda på en bättre bild. Men ja, för att jag bad Wilma att lägga ut en bild på henne och mig, men eftersom att hon har tyo 70 miljarder bilder på sin data så orkade jag inte vänta ;) Tog denna från mammas facebook då.


fly

Sitter och lyssnar på musik och ska snart börja plocka undan på mitt rum :)
Imorn börjar vi halv elva och slutar kvart över två! så de blir soft.
Tre lektioner under dagen!! Naaaajs, men dagen har spenderats med Felicia Julia och Celina. Vi har pratat och badat spaet och så, myssss! Skrattat en hel del också! Har precis kommit hem efter att ha tagit sellis med Fellan en bit. Idag har även mina skor kommit!! happyface! men efter att jag har städat måste jag prata med mamma och Per om en saaaak! Just, matte provet fick jag D på, man kunde som max få C. Så ganska nöjd är jag (:
Biologi fick jag E på. Kunde gjort bättre ifrån mig och det vet jag om, men jag vart iallafall godkänd och det är huvudsaken !
xoxo
/cajsa

skooorna! dubbelt så mycket snyggare i verkligheten !!!!

Forever alone

Sitter nu forever alone och käkar macka och dricker juice. Idag har allt varit bajs på ren svenska! Vi kommer till Avesta och det är inte en kotte på qulturhuset! Gissa om man blir irriterad?? Bara att köra hem i snöstormen igen. Bajs!!!!
Ja, som sagt-vilken skit dag!! Bloggar mer sen när jag har lust.
xoxo
/cajsa

Känner mig PRO!!


alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag alla där ute!
För mig är det nog årets dåligaste dag- foreveralone. Som vanligt !
haha, jaja. Den får spenderas med Julia och Celina, dagen blir bara ännu bättre när det är dans idag!<3
wiee!!
haha jaja. Förövrigt har dagen varit inte så bra. Det är en personligsak som jag inte tar upp på bloggen.
jaja, men nu ska jag vara lite social!
xoxo/cajsa


pic- våfflor bilden är tagen av mig :)

Familjen annorlunda

Sitter och tittar på familjen annorlunda. Imorn följer Celina och Julia med mig hem, så vi ska fira foreveralone dagen:))
Haha!
Men nu ska jag fortsätta att titta!
xoxo
/Cajsa


Romme

Sitter i bussen och ska snart åka till Romme :)
Tagga!!
Gick upp halv sju i morse fett trött jag är!
Somnade inte förens typ halv elva igår kväll, får kanske skylla mig själv lite då. Jaja,
Men nu ska jag vara lite social med Julia !
xoxo
/Cajsa


making nails

Ska fixa naglarna inför alla hjärtansdag nu !!
Ni får se resultatet sen :)
Killarna vann såklart matchen. 8-4 tror jag att de vann med??
Duktiga var dom iallafall:)
Nu ska jag leta efter lite insperation till naglar!!
xoxo
/cajsa


Floorball

Efter en skeptisk och händelserik morgon så sitter vi nu i Fagersta och kollar på våra duktiga killar! Just nu ligger dom under med ett poäng, dom är inte så riktigt glada nu! Haha.
Men dom är iallafall duktiga!:)
Ska fortsätta titta nu så bloggar mer sen !!
xoxo
/Cajsa


Everybody just have a good time

Ligger i sängen och myser med Felicia Frida och Julia! Ska väl lägga oss i tid i natt så vi orkar upp imorn när vi ska bege oss till Fagersta :)
Men ska vara lite mer social med vännerna nu:)
xoxo
/Cajsa


tummen ner

Har precis kommit hem efter att ha varit ute sedan klockan var halv 10. Trodde jag skulle dö! Alla fem var helt slut.
Det slutade med att vi gick till csk och satte oss ner där. Vi öppnade två lådor och käkade själva- haha tjockisar:)
Men vi hade 23 burkar, vi slutade dagen med 11. Så ganska bra jobbat iallafall!
Nu sitter jag här med Celina och Julia. Måste snart ta tag i hur jag ser ut! Hahaha! Ikväll har inte unkan öppet Bajskorv!! så får väl gå och köpa lite gott med Frida och Felicia sedan kolla på någon bra film :))
jaja, ska vara lite social nu!
xoxo
/cajsa
haha, såhär tycker vi om att sälja kakor !!!!

back down to earth

//Mina nya skor från junkyard//

Kom hem från unkan för ett tag sen. Dit är verkligen ett ställe som alltid gör en glad. Ska bli väldigt sorligt att flytta där ifrån. Det kanske inte är så fräsht och fint där, men det är våran unkan och så ska det vara. Jaja, går man dit med gråten i halsen så kommer man hem med ett leende på läpparna. Okej, kanske inte just idag. Men jag älskar mina kompisar! På unkan satt vi och pratade om allt och inget. Mina två bröder betyder också en hel del för mig, Filip och Victor. Dom är alltid så glada och får en på bra humör. Det är som att jag kan prata med dom om allt! verkligen<3
Imorn ska jag somsagt sälja kakor med mina broos, Julia och Lovisa. Vi skulle egentligen sälja på söndag, men då kan vi inte för då ska vi åka till fagersta ju :)
Men jaja. Ska kolla lite bloggar och så nu, vi hörs imorn !
xoxo
/cajsa

Engelskaa

Har engelska nu, fast vi ska egentligen kolla på facebook :))
Men vi har fått reda på engelska provet, jag fick B och det känns gött. Julia och Lovisa tjurar för att dom fick C. Men vi försöker förklara att det är bra!! Idag blir det korv och stuvade makaroner. Blä fett äckligt !!:(
Så får väl käka mackor och sallad :))
xoxo
/Cajsa


Schoool

Sitter i skolan med Julia som berättar om hur stressad hon har vart hela morgonen !
Haha sötnos!
Men nu ska vi snart börja så dags att gå mot lektionen !!
xoxo
/Cajsa


he's got something special

God natt på er snart!:)
Kan nästan allt jag ska kunna. Sen ska jag bara träna in det så det sitter i fingrarna nästa torsdag:)
Har lite ont i mina fingarar efter gitarrspel-uppehållet.. Men det är något man får vänja sig med :)
Imorn, så vet jag hur jag ska spender min eftermiddag- städa rummet och träna gitarren lite.
Sen vid sju kanske så sticker jag till unkan tror jag:))
Vet faktiskt inte vad jag ska göra sen :p
kollade inte på greys anatomy orkade inte göra det, det får jag också göra imorn, så tar vi två avsnitt då, så sjukt bra!!
Haha, jaja. nu ska jag nog gå och lägga mig så jag orkar upp imorn !
xoxo
/cajsa

tears in heaven

Nu ska jag sätta mig och klinga lite på gitarren :)
Sen ska jag tvätta bort sminket och tvätta ansiktet träna på spagaten och sen kolla på grey´s anatomy :)
Imorn är det fredag. Skönt!! Vet inte vad jag ska hitta på. Men någonting får jag allt hitta på, spela lite på gitarren kanske? Jag har ju liksom fått nio sidor gitarr läxa, fast tills nästa vecka ska jag bara ha gjort ett papper:) Men jag ska spela lite nu!
Så vi hörs :) vet inte hur aktiv jag kommer att vara i helgen. På lördag ska jag sälja kakor med Spanskan somsagt.
Sen efter det så ska jag träffa frida och felicia, så slaggar dom här ! Myyys!
På söndag ska vi till Fagersta och kolla när killarna spelar match, hoppas dom vinner på söndag också! Dom är så duktiga killarna :)
xoxo
/cajsa
//weheartit//

ja tack !

skulle inte sitta helt fel med ett par sneakers nu...

when i look into youre eyes, i can never get enough

Ligger hemma i min säng och lyssnar på musik :)
Yeah, har som sagt vart på teater idag. Lika kul som vanligt:)
Kan inte vänta tills nästa vecka. Tisdag- Dans och alla hjärtansdag. Och på onsdag- teater :D
Jaja. Men imorn har vi sovmorgon och det känns gött!
Har lagt till massa nya grymma låtar på min lista som nu är i 11 timar. haha!
197 låtar. Men jag måste lägga till låtarna som vi dansar till i Avesta. Men jag vet inte vad dom heter, duktigt :)
Jaja, ska fråga Natasha nästa vecka :)
hihi. Men nu sk jag kolla lite bloggar och försöka att hitta låtarna :)<3
xoxo
/cajsa

-

Samma gamla rubrik. Haha!!
Men förra inlägget var det Julia som skrev..
Jaja. Dans mellan 20-22 igår kväll. Skapligt ont i hela kroppen efter alla våra 200 minst rygg och mag övningar och en hel del dans! Sjukt kul var det iallafall! Men nu ska vi ha spanska, både matte och engelska provet gick skapligt bra!
xoxo
/cajsa


Juliaärbäst

tja! Jag ville bara säga att min bästavän Julia är världens bästa! pusspusss loveu :*
Är hon inte fin! lite ur fokus men man ser endå hur snygg hon är, blir nästan lite tårögd! <3

No place like us!

Jag börjar med att säga tack, ni är mitt ljus över dagen och mitt lugn varenda natt! Mina fina vänner,dom finns alltid där för att stötta mig genom allt. Dom gör helt klart livet värt att leva. Utan mina fina vänner vet jag inte vart jag skulle vara eller vem jag skulle vara. Det spelar inte någon roll om jag bara kännt dom i ett år en månad sen jag föddes. Alla har en lika stor plats i mitt hjärta. Jag älskar varenda än av dom och dom är speciella på sitt egna vis.
Mycket kul men även tråkiga och ledsamma stunder tillsammans. Men vi klarar allt det där tillsammans! Allt det jobbiga, allt det tråkigt, och främst allt det roliga. Vi delar det tillsammans. Vad är det man säger själv kan man lyfta en liten sten. Men tillsammans kan vi flytta ett berg! Så är det. Alla mina fina vänner, jag skulle kunna sätta mig och gråta över hur tacksamma jag är över att ha så fina vänner som ni!
Tjej som kille, don't matter! För vi har varandra. Vi har så många roliga och helt sjuka minnen tillsammans. Stunder som man aldrig glömmer. Jag har även vänner som jag träffar väldigt väldigt sällan. Vilket är sjukt jobbigt. Men tiden vi har tillsammans tar vi vara på, nämnligen mina fina vänner i lysekil. Och det är tackvare saknade Fanny som jag har alla fina lysekilare till vänner. Jag är iallafall väldigt lyckligt lottad som har fått så fina vänner, för det är inte alla som har så fina vänner som jag. Dom är alla lika fina och underbara i mina ögon. Och jag kommer aldrig att lämna er. Det spelar ingen roll, vad som än händer så ska det alltid vara vi. Visst, små bråk kan absolut uppstå, folk gör misstag. Det gör vi alla någon gång, men det bevisar bara att man är mänsklig. Lova att ni aldrig lämnar mig? För jag kommer aldrig att lämna er! Hur mycket ni än ber om det. Så kommer ni alltid stanna kvar. Stanna kvar i mitt hjärta. Jag vet att dom alltid finns vid min högra sida även fast jag inte alltid ser dom där. Så vet jag vart jag har dom, och att jag har dom. Jag vet vilka det är jag skulle kunna ringa mitt i natten och bara gråta hysteriskt till. Deras svar skulle vara kom hem till mig så kan du få prata ut eller Vart är du? jag kommer direkt och hämtar dig eller något i den stilen. Jag vet precis vilka det skulle vara som jag skulle ringa. När folk frågar mig vem är din bästa vän? Men det är en helt onödig fråga att fråga mig. För jag kan tyvärr inte svara på den frågan. Jag kan inte utse någon av mina vänner som är min bästa?? För alla är bäst. Alla mina vänner är bäst på sitt sätt. Ni är det finaste jag vet och jag kommer aldrig att lämna er.
-vi klarar allting tillsammans, hur mycket jag älskar er, det finns inte så många siffror för att förklara.
Ni betyder mer än alla pengar i hela världen för mig!
och ni som har läst allt detta. en applåd till er!
image descriptionimage description

image descriptionimage description

image descriptionimage description
ni är bäst


ATM

Atm så är jag hos frida och kollar på tv ska snart äta våfflor (y)
Men bloggar förmodligen mer när jag kommer hem !
xoxo
/Cajsa


your look, your smile. It kills me !

//weheartit//

Hejhej!
Killarna var jätte duktiga idag och dom vann:)
Det gjorde även tjejerna, fast kungsör spelade inte så snällt. Men Fagersta vann iallafall båda matcherna och det är huvudsaken :)
jaja. Har precis läst svenskan tills imorn. Helt okej bok.
Fattar inte så mycket men iallafall. Så imorn kommer mitt smink :))))
HAPPYFACEEEE! Eller tja, jag tog bara en ny fondation och lite penslar. Även där ögonbryns penslor ;)
Under veckan vet jag inte vad som händer. teater på onsdag iallafall är det bestämt, sen kanske backen i helgen?? Fast på söndag ska vi kanske sälja kakor med spanskan ;pp
Nu ska jag skriva lite på novellbloggen :)
xoxo
/cajsa

FAGERSTA VS RÖNNBY

Sitter i fagerstahallen och kollar på killarna som spelar mot Rönnby, just nu står det 1-1, så vi hoppas på vinst till Fagersta killarna:)
Men nu måste jag fortsätta kolla för nu är filip ute på plan:)
xoxo
/Cajsa


Med detta inlägg säger jag godnatt!

Som rubriken ja. Ska lägga mig i tid, alltså nu eftersom att jag ska upp runt 8 halv nio imorn. Måste duscha och hinna fixa mig sen blir det Fagersta;)
Grymt med mina godingar!!:*
Jaja, ska sova nu hoppas jag.
xoxo
/Cajsa


hold me tight

Tjatja bloggen!
Haha, nej då skojja bah ;)
Sitter hos Thilde atm och lyssnar på musik. Thilde försöker övertala mig om att göra ett videoinlägg?? Haha, men vi får se hur de blir ;))
Ikväll ska vi somsagt käka med Irena och justyna(:
Nu ska jag fortsätta att vara lite social och flumma vidare med Thilde :))



Pluttthilde för typ 10 år sedan??
xoxo
/cajsa

BARNVAKT ATM










Barnvakt åt Fanny nu med Thilde! Så kul man kan ha med webbkameran :))
xoxo
/cajsa



Love my friends

Sitter på Unkan med mina fina vänner<3
ska snart bege mig hemmåt, imorn ska jag chilla sen blir det Unkan runt åtta. Innan ska jag äta middag med våra släktingar från Polen :)
På söndag ska jag och några fler vänner åka till Fagersta och kolla på innebandy :)<3
nu ska jag vara lite social!
xoxo
/cajsa


LET ME SE YOU PUT YOUR HEARTS UP





Tre grymt usla webbcam bilder. Men bättre än inget, right ?
Jaja, snart kommer Cel och Bullis så ska vi bege oss mot unkis, samma saker varenda helg. haha!
Men kul har vi där iallafall :)
Bloggar kanske mer i kväll !:D
xoxo
/cajsa

Good night sweeties!!

Skulle bara slänga in ett godnatt inlägg!
Inte så sent men jag är vääldigt trött. Så jag ska upp klockan 6 imornbitti också. Annars hinner jag aldrig i tid! Hej segapa!
ska spela lite och kolla twitter och instagram sen sova, tidig kväller i kväll:)
xoxo
/cajsa

Instagram


u got it bad

Dom flesta verkar tycka att jag ska satsa på rött. Det tycker nog jag också. Men då vill jag nog sätta i mitt löshår och färga det rött också, Eller jag vet inte. För Ariana grande har ju rött långt hår, och det är sååååå snyggt på henne!!
Undrar nu bara då om det blir lika fint på mig?? haha åh:(
HEJ BESLUTSÅNGEST!
Jaja, atm så sitter jag och äter yoghurt och flingor. Imorgon hoppas vi på skolan (yy'
Mår mycket bättre idag än vad jag gjorde igår!
Så ja, hoppas på skolan imorn..
xoxo
/cajsa

älskar håret<3

ÅNGEST


Bild 1- tagen alleres nyss TOFFSFRILLA!
Bild 2- Förrförra sommaren
Bild 3- I höstas
Bild 3- google
____________________________________________________________________________________________

ååh, jag har verkligen beslutsångest!!:/
Vet inte vilken färg jag vill ha på mitt hår. Jag vill så jätte gärna prova mörkrött hår. Men om jag inte gillar det så kan jag inte färga håret blont igen för då blir det rosa och det vill jag inte ha.
Eller så vill jag färga hel brunt, men då kommer det att bli svårt att bli blond igen. Eller så vill jag bara vara blond. Eller ljusbrunt/blont som på första bilden. Åh, jag vet verkligen inte hur jag vill ha det :(( Hjälp mig!!!
Mamma och hennes jobbar kompisar tycker att jag ska satsa på rött. Dom är ju trots allt frisörer. Men jag vet inte om jag vågar göra det :(
HJÄLP!!

Jag och Julia kan inte vara ifrån varandra länge..

Jag åkte hem igår när vi hade 2 lektioner kvar och jag och Bullis saknar redan varandra.


Less!

Är less på det här nu. Jag är alltid den som drabbas!!
Nu har jag legat i sängen sen klockan var runt 13.. Jag kan inte göra någonting annat än att bara liggs här. Så är jag kissnödig också. Kan det bli bättre när man inte ens kan ställa sig upp?? Ska försöka röra lite på mig till köket och ta en Ipren, nu när huvudverken har kommit också. FML!!


ONSDAG

Ligger just nu i min säng- kan inte göra något annat än att bara ligga ner och gråta. Har så jävla ont i magen så jag vet inte vad jag ska ta mig till:( fick åka hem från skolan pga att jag inte ens kunde gå in i klassrummet utan att få ondare. Så jag fick hjälp att ta mig ner för alla trapporna så kom bästa mamsi och hämtade mig. Skulle inte förvåna mig om det var blindtarmen. Alla i min familj utan mamma och Fanny har opererat bort den. Jaja, ska ligga och lida lite till.
xoxo
/Cajsa


FML

Ligger i no korridoren och kan inte röra mig medans alla andra har lektion. Bloggar mer sen !
xoxo
/cajsa


RSS 2.0