ooh I, I love you, and everything's gonna be alright

Tänk att min bästis kan få mig på så bra humör! Helt sjukt<3
Aja, på matten så han "du har inte feber du är helt frisk" när jag sa att jag inte mådde nå bra. När jag kommit hem så kollade jag och hade visst 39 grader´:)) Älskar han ännu mer nu <3333
not.
Iallafall så kom bästis hit och piggade upp mig med trocadero och polly! Hon vet hur man piggar upp mig:)
Bästa<3
Vi hjälpte sedan till med maten, och käkade och skrattade och hade kul osv.. Sen bestämde vi oss för att bada jacuzzi! Mysigt!
Efter de så färgade jag och mamma lovis hår! du vart så fin älskling. Har precis varit hos henne och lämnat henne nu ska jag nog snart försöka sova, trött och förkyld.. Sen filmmys imorn! Kommer inte precis orka att fixa mig imorn. Så de får bli mysiga kläder och håret uppsatt. Får inte glömma mina glasögon heller! Lär ha dom om jag ska se nått när vi kollar på film :)
Jaja, nu ska jag sluta snacka!
haidooooooooooo
 
ja vi ska då kolla på alla twiligt filmer imorn ! :D

Tpl

Trött på livet. Skoltrött.huvudvärk.mår dåligt.hatar allt. Hatar att må såhär. Hatar skolan. Vet inte varför jag var såhär hela dagen! Förlåt till alla som fick stå ut med mig idag!


Heart of life

Hej!
Ligger just nu på Unkan och myser lite med mina fina:)
Celina ska dra nu så jag och Victor och nå andra töntiga 99:or och väntar på Wille! Ska hem vid nio och skriva klart lite so läxa:)
På lördag ska vi till Kärrgruvan och sova kolla på film och äta godis och mysa och så!:)
Kuligt!!
Jaja, nu ska jag vara lite social med grabbarna!
Puss


Unkisssssss

Hellu! Sitter just ni på Unkan och kollar på när killarna spelar tv spel :))
Emmy är bäst<3
Idag slutade vi klockan halv fyra och hade världens drygaste lektioner! Fast ändå så vart no lektionen kul med Emmy i klassen!:D
Jaja, ska vara lite socialare nu! Bloggar mer sen!
Puss


You got that one thing

Hejhej!
Har precis kollat på svenska hollywood fruar och ligger nu ner bäddad i sängen och längtar tills de blir helg. Umgås med bästa, kolla film, mysa äta gott osv.. Imorn slutar vi halv fyra. Så de kommer bli lite kass uppdatering! Men iallafall så nu ska jag snart sova då det är en lång dag imorn! Imorn åker även mina älskade vänner till kedjebo på utbildning. Kommer sakna dom jätte mycket:( iallafall, så skulle ha pluggat idag, fråga inte hur de gick! För jag jag inte ens tittat på böckerna. Hehe. Men seriöst, måste fixa de imorn! Var med mamma till Avesta idag också! Fick med mig en del hem:) under kvällens gång har jag inte bara tittat på tv, fixat en nagel(gör resten imorn) och hjälpt mamma!! Nu ska jag kolla fb och insta oså!
Pussssssss


Hatar no

80 minuter kemi. Detta är hemskt!!


I'M GONNA LIVE MY LIFE

 
 
 
 
 
 
 
har insett att det är ganska mycket jag vill göra i livet.
Detta är inte ALLT!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

just do it

hej!
Idag var de då måndag. Första måndagen i åttan. Yepp. Skapligt trött nu. Efter skolan så umgicks jag lite med Felicia och Lovisa, badade jacuzzi osv. Nu har de gått till unkan. Men ikväll valde jag att stanna hemma och plugga och städa oså. När jag är klar med de så ska jag nog gå ner och stryka lite tvätt! Bara jag som tycker att det är kul? :) Fast aa, bara då man lyssar på musik.
 
När kusin kommit hem från stallet ska jag ta med henne ut på en springtur också. Ska nog fixa naglarna idag också. Eller, ska iallafall fösöka, har ingen insperation. Jaja, får kolla litt på we<3it ! :)
Nä, nu ska jag ta tag i städningen! Vi hörs ! :)
puss
Ganska gammal bild från gamla unkan på Felicia och mig.

i'm all yours

helluuuuuuuu!
Gårdagen var hur bra som hellst! Bästa vännerna har jag iallafall:)
Först var de lite segt. Men de var runt 100 som betalade in sig, sen så hade vi ju personal, band, bandens familj oså. men de va kuligt :)
imorse vaknade jag upp hos bästis och käkade frulle och sedan åkte vi till parken och städade lite och så. Det började även att spöregna när vi städade. Så de var inte så kul. Vi åkte iallafall hem. Sedan åkte vi och kollade på Lovisas bror som spelade fotboll med Victor och Wille. Så efter ett tag bestämde vi oss för att åka och bada. Så vi stack till mig och hoppade i jacuzzin och satt där ett bra tag och snackade om allt möjligt.
 
Nu har de precis åkt hem efter att ha kollat på film. Mysigt. Imorn har vi lite sov morgon(y) och engelska glosor hade vi visst också. Hehe oups. Kommer inte ihåg om vi hade idrott imorn också? äh, tror inte de. Efter skolan så följer bästis med mig hem och vi ska ut och springa! jaja. Nu ska jag kolla lite på saker jag önskar mig i födesledags present! Det är så sjukt mycket. Men asså åh. aa ! :)
puss
 
Dessa står iallafall med på önskelistan ! :)

fettttttttt

hellu!
Just nu är jag feeeeeeett taggad tills ikväll och hoppas att det kommer mycket folk:D
Det ska iallafall inte regna ikväll. Sitter atm hos lovisa som står duschen och jag ska alleres snart hoppa in jag också!
Snackar med några på facebook och lyssnar på musik osååååååååå. Käkar upp lovisas popcorn också:))
hehe. Vet inte riktigt mer vad jag ska skriva. Men slängde iallafall in ett snabbt inlägg.. Har sett mina skolfoton idag också. Ser ut som ett mobbat retard i år igen. Men that's life. 
Bloggar troligt vis imorn!
pusssssssss
min sötaste finaste bästaste bästis! Älskar dig !:*

hockey

Hej!
Japp, som ni ser på rubriken så har jag varit och kollat på hockey idag. Själv är jag som bambi på hal is. Tycker iallafall att dom är sjukt duktiga! Och mina duttiga pojkar vann med 7-1! Så nu är dom i semifinal, kuligt:)
Saknat dom skit mycket iallafall, så de var kul att se dom! 
Just nu ligger lovisa i min säng och jag sitter här. Vid tre ska vi dra och jobba lite till fem, sen hem och duscha och fixa oss snabbt som fan och sedan upp till parken igen då vi lär vara där vid sju..
Tror iallafall att det kommer bli grymt ikväll och hoppas på mycket folk:) Och hoppas att Kevin och Axel kommer med deras hockey lag också! Det skulle vara riktigt kul:)
Jaja,nu ska vi snart ner och äta! Kameran åker med ikväll också!
puss och hej!
 
 
arkivbild.

Unkan

Sitter just nu på Unkan med världens härligaste gäng och har de gött! Riktigt mysiga människor! Skratt och sång. Just nu sjunger vi lips, så ska vara lite social nu!
Puss


taco-kväll

Hej!
Idag var första veckan i åttan avklarad. Helt okej liksom. Bara fått en läxa att göra. Så de är soft.
Jaja, just nu sitter jag hos lovisa med Hugo, Wille, Filip och Victor för lovisa och emmy är och handlar.  Så nu ska vi laga mat och käka tacos ikväll. Så de blir väl mysigt! Frida och Felicia kommer snart hit också! Senare ska vi till unkan och imorn blir det ju höstfestivalen i parken! så hoppas att det blir kul!:)
Nu kom fialotta och pippilotta och tvingar mig att hjälpa till med maten!
Vi hörs.
Puss
 

big time rush

Hej!!
Sitter just nu och försöker få upp lite mer people till kärrgruveparken där det är fest på lördag! Går du i sjuan eller är  äldre så får ni gärna komma! Det är drogfritt oc kostar 50:- inträde det går även att  handla läsk/snacks där! Det kommer spela tre band, adriana claims och sen de andra banden är supriseeeeee :)
Hope i'll see you there!
atm, så sitter jag med lovisa och kollar på tv! Men nu ska vi äta, så seeeeeyaa!
puss

håååååååååååltimme

Tjena!
Sitter just nu och äter frukost! Hann inte göra det imorse, så nu passar jag på då vi har hål. Celi plattar håret och julia sitter och kollar på mina bilder och vi dunkar mtv-breakfast club!:D
Soft att the spanska teatcher är i spanien så vi får ju rast :D
Börjar fem över tio igen. Måste även platta mitt hår snart! Bloggar nog mer när jag kommer hem ikväll! Igår var vi ju på nya unkan. Ganska sorligt faktiskt.
Men nu ska jag dra !
pussochej!

UNKIIISSH

Hejhej bloggen:D Sitter här på unkan och bloggrapar Cajjssiiss:D Cajsa är den bästa vän man kan ha! Älskardig! PUSS!!:*<3


Godiskoma

Hallu!
Förlåt att jag inte bloggade igår, men asså var fett trött, var ute lite och sen så kollade jag på tv och gick och la mig!
Idag slutar vi halv fyra och har nu lunch. Men varken jag Julia eller Celina orkar äta så vi ligger här på soffan i godiskoma och dör. Snart ska vi ha svenska, fett tråkigt. Hehe. Väntar på att våra andra vänner ska komma!
Puss


sista kvällen före första dagen.

Japp, nu är det sista kvällen för denna sommar. Jag har haft det riktigt toppen! Det bästa var nog när jag fick biljetter till Justins konsert. Kan sitta och tänka på hur lyckligt lottad jag är, och bah fälla nån tår lite då och då. Inte bara för de, utan även över hur fina vänner och hur familj jag har. Ni är bäst!!
 
Jaja, idag har jag vart först hos Linnea, sen stack vi ut och käkade. och handlade godis, hehe. Vi bestämde oss även för att gå hem till Fritte och Fellan och överraska dem. Snacka om att Frida vart rädd asså! haha ni skulle sett hennes face! aja, tio över tre ringer pappa och är ganska stressad, jag skulle nämnligen vara hos doktorn tjugo över. Gick så fort det bara gick att gå från rosenstigen till vårdcentralen. Gick på fem minuter(!) Helt sjukt. 
Jaja, tog den sista sprutan idag, nu är skiten över iallafall! För er som undrar tog jag livmoderhals-cancer sprutan. Den sista då man behöver ta tre gånger. JÄVLAR vad det gjorde ont asså. hehe. Men nu är det över! Sen så har jag spenderat sista dagen med underbara vänner och jagat bygglov som är här! Vi träffade på snygg-matte på byn, och han sa hej till mig. Typ helt sjukt vad snygg han är. Hehe. De första jag gjorde var att skriva till mamma att jag sett snyggmatte irl och att han var mycket snyggare än på tv!
haha.  Nu ska jag sluta snacka och välja en av mina 10 outfits som ligger på golvet..  Puss!
fan vad ful!! ett helt jävla år sedan !! dör, alla ser fett små och sura ut :')
 

vart jag än går

Tjenare!
Idag har varit typ en "går runt i mjuksbyxor och vara ful"-dagen. Ska väl iallafall försöka byta byxor nu, snart får vi besök då vi ska ha kräftskiva här hemma :)
Sen ska jag ju somsagt vara barnvakt. De kommer att komma hem vid 1-2 inatt.. Så då får jag gå hem om jag inte somnar på soffan ! haha. kunde inte somna förens klockan var typ 3 inatt.. Sen vaknade jag klockan nio av att kattjävlen bet mig i tårna..
Jaja, snart kommer gästerna så ska kanske ta en snabbdusch!?
puss
en gammal bild på mig och de bästa jag har !
 

han är egentligen inte värd min uppmärksamhet.

hellu!
Dagen har vart ganska bra. Vi kan stryka att kanske en timme av denna dag var bra! För de var den inte. Men nog om det. Runt 8 drog jag ut och träffade vänner kom hem för typ en och en halv timme sen. Härliga people dedär!
haha. Imorn på dagen ska jag träffa Hugo och Emmy och nå mer tror jag :) Sen ska vi käka kräftor och jag ska vara barnvakt. får se vad vi hittar på!
Just nu skypar jag med mina bruders. Ska fortsätta med det så hörs vi imorn!
puss
Jag emmy och Julia för ungefär ett år sedan!

Trött, hungrig, träningsvärk och mensvärk!!

Hellu!
Sitter just nu i bilen på väg hem från Avesta! Har köpt lite kläder och så! Vi har även köpt thaimat:) mums! Hoppas det hjälper mot mina problem som ni såg i rubriken...
Anyways bloggar mer sen!
Puss


springtur

helllu!
Idag har jag legat ute och solat tillmesta dels. Har även träffat härliga vänner och haft de helt okej!
Hämtade skruttis runt tre och käkade glass och så:)
Mysigt!
 
 
Nu har jag precis kommit hem från en härlig springtur! Sitter just nu på Lovisas rum medans hon duschar. Ska alleres strax hem. Måste bara be mamma eller per hämta mig för kedjan på cykeljävlen har ju hoppat av!!
hatar mitt liv. Mitt i Norbergs värsta uppförsbacke också.  wihooooo så hade nå killar fotbollsträning så kommer jag och går förbi där och är irriterad, pratar i telefonen och släpar på en jävla cykel.. haha.  Jaja, nu ska jag kolla lite bloggar och så! Bloggar mer sedan!
puss
 

Wöö

Tjenixen!
Nu kommer mina angels alléers snart hit!! Så ska kanske byta om från min pyamas nu..
Hehe!
Sen kanske jag ska äta lite lunch också!
Nu ska jag först gå ut i solen en stund!
Puss


plain jane

God mörra
Just nu sitter jag i soffan och kollar på plain jane, alltid lika kul att kolla på :)
Sen den 2 september börjar ju akward igen!
wiihoooo.
anyways. Hoppas iallafall att jag skulle vara med mili, elelta och julia idag. Fast nu ska jag alleres snart gå ut i solen om det är varmt. Sen ska jag leta efter en datormus som jag verkligen vill ha i födelsedagspresent..
puss och hej!
 
 
åååhåååå vad det är snyggt jag tror jag dör. jag.vill.ha!!
 
 
 
 
 

ingenting står över mig.

hellu!!!
Ligger just nu nerbäddad i min säng med massa kuddar och musik! Mysigt.
Idag har jag träffat Lovisa somvanligt då. Haha. Vi har vart ute och solat och varit barnvakt, kollat på kläder, och varit på möte. När jag kom hem så har jag bara städat och svarat på lite mail. Nu så snackar jag med Lovisa. hahaha. Imorgon ska jag nog faktiskt träffa mina homies!
De var riktigt kul sist! :D
jaja. Om mindre än en vecka börjar skolan. Vi börjar åttan, nu börjar allt allvar. Alla säger att det är mycket mycket mycket mycket värre i åttan än sjuan.. och jag orkade knappt sjuan. fml.
 
ska lista ut vilken tid vi börjar skolan på tisdag..
puss
 
 

do you know you are colorful?

hellu babes!
Sitter just nu och lyssnar på musik, nya favvo låten! och letar efter födelsedagspresenter, då de är cirkus en månad kvar tills jag fyller år!:)
wöö. Skulle ju vilja ha ett bieber skal, men liksom 500 spänn i bakfickan!;) Får fjäska lite för mormor och morfar! haha.
Sen ska jag göra ett collage sen på vad jag vill ha tror jag :)
nu ska jag bara invänta Lovisa och fixa önskelista :)
puss!
 
Typ favoriten!

God natt:)))

Tjena!
Idag har jag somsagt träffat världens bästaste! Vi var först hos mig en stund, sen vid 7-8 stack vi till henne, och sedan tränade vi! Hennes mamma och pappa höll på att skratta ihjäl sig när vi gjorde styrka i deras kök! Haha;)
Men nu ska vi sova, ska upp tidigt imorn och SPRINGA faktiskt! Sen imorn kväll ska vi hem till världens bästa morfar som fyller år!
Puss


life with boys

 
 
god morgon läsare!
Sitter just nu och kollar på tv har precis ätit frukost ska snart hoppa in i duschen och fixa mig. Sedan ska jag träffa Lovisa<3
Vet inte riktigt vad vi ska göra men nått blir det iallafall! Vi lyckas alltid hitta på något :)
Men iallafall. Nu ska jag fortsätta kolla på tv!
Vi hörs!
puss
saknar min finaste vovve mest på hela jorden !! <3
 
 

At lovisas placeeeeee

Hej!
Är just nu hemma hos Lovisa och vi jobbar lite, hihi!
Vi har precis gått ut med hennes hund:))
Nu ska jag hjälpa till lite! För övrigt är vi ganska lyckliga hon och jag! Mer om de sen! Puss


great friend

helluu!!
Idag har jag hunnit med ganska mycket faktiskt. Först har jag städat hela rummet nästan. (stolt) Sedan har jag träffat Elelta och vi kollade först på LOL sen gick vi till myntan och käkade strips och snackade och så. Härlig brud asså!
Idag träffade jag även nån släckting som jag inte ens visste existerde. haha. Just nu sitter pappa och Lina nere i vardagsrummet och skriker lite. Det är ju trots allt OS final i handboll. Heja sverige!! 
jaja. Nu ska jag fortsätta packa lite och snart ska vi väl äta också. 
Nu ska jag sluta babla, nu ska ni få gråta lite! Till OS eller till denna video som fick mig att gråta oceanen..
vä 

Boo

Hejhej!
Idag har jag då träffat mili och Elelta, som jag saknat dom!!
Jaja, vi fotade, var på videoshoot i köket och skrattade och pratade en massa!!
Mysigt!
Just nu ligger jag i soffan och kollar på valpar, är de något jag vill ha när jag fyller 14 så är de en hund! Helst en "boo" så sjukt goa! Eller en tax! Dom är också helt underbara! Eller så vill jag ha en stor hund, som kan skydda mig liksom ;)
Haha! Jaja, ska käka lite GURKA OCH MORÖTTER nu och kolla på os! Vi hörs
Puss


11 AUGUSTI vä2012

God dagens på er!
Idag har jag läst hitrisa2(beroende) för tredje gången. hehe. 
Skulle egentligen åkt ut till mois och fota henne och luddis. Men hon fick hinder så vi tar de någon annan idag!:)
Nu försöker jag få tag på mina angels till modeller. Fast dom svarar dock inte. Blev så himla sugen på att fota idag. Var ju ganska länge sen :/
Jaja, nu ska väl försöka ringa!
puss
 

run bitch, run!

Imorse var jag somsagt och jobbade. Jätte tråkigt utan lovisa:( De är inte bara tråkigt, det är ganska läskigt att vara där helt själv. haha.
Efter jobbet så bytte jag om till spring kläder och gick hem, först lite powerwalk sedan jogging en bit, och ännu mer pw. Kändes hyffsat skönt iallafall. Efter som att de inte vart någon sommar i år (inte här iallafall) så taggar vi spanien 2013 !! Så jag och lovisa ska komma igång med träningen på måndag då hon kommer hem. Men jag tjuvstartade lite idag. hihi. 
Så ska bli lite mer nyttig från och med måndag då. eller jag ska iallafall försöka, och inte ge upp som jag har gjort alla gånger innan...
så yes. 
Ska iallafall komma igång med träningen nu, har vart så himla onyttig hela sommaren..
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Godnatt

Skulle bara säga godnatt lite snabbt, idag vart jag en ajfån4 ägare, känns helt okej liksom. Hehe, idag har jag typ jobbat och sen träffade jag Linnea en snabbis på kvällen, mys!
Imorn är de först och främst jobb som gäller! Ska gå upp lite innan halv tio, då de är frukost då och sen direkt till jobbet, suck. Hatar att jobba utan Lovisa:((
Menmen.. Bloggar mer Imorn. Klockan är typ ett ska upp vid nio Imorn, ju lycka till!
(bilden är på mig och linneas katt. Myys)


skype med maja och aurora

helluuuu!
Sitter just nu och skypar med världens bästaste aurora och maja! Så jävla roligt !
haha.
stört sköna asså :)
Nu håller dom på att förklara hur man använder viddy. haha, jag fattar typ NOLL! 
Men aja, bloggar mer senare! 
vi hörs!
följ mig gärna på viddy! cajsalundin5 heter jag tydligen.. (loggade in genom fb)
 
 
 
 

At the tågcentral

Tjaaaa!
Har haft två helt okej bra dagar i Stockholm!:))
Igår gick vi på grönan och käkade på friday's och så, Idag har vi bara chillat runt på stan, fick med mig lite små saker hem! De va ju rea på hollister :))))
Lägger ut bilder på de jag har köpt sen! Då lägger jag också ut på de jag köpte i Västerås!
Nu har vi handlat på subway och ska äta de på tåget snart! Bloggar mer när jag kommer hem!
Puss&kram


God natt

Skulle bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag går och lägger mig! Ska nämnligen upp klockan kvart i sju imorn.. Tjoho:) fast nej. Naglarna vart hyfsat bra för att vara första gången! Men ja.. Jag, Lovisa och mamma har även lite GRYMMA planer! Hihi.:) Nu ska jag sluta snattra! Puss (pappa skulle leka fotograf, inte så bra bild, men de duger, lite inzoomat också haha, de är mycket finare irl!)


loooooooovisa

tjena!
sitter nu med lovisa och fixar naglarna,köpte ett sånt här kit så man gör egna gelenalar. Ganska  svårt att skriva då vi inte klippt av mina tippar än, för limmet måste torka.. haha. har färgt håret idag också.de fick bli ombre denna gång! bloggar mer sen! 
puss :)
 

.


VANS

Idag mår jag bra. Borde egentligen inte må så bra. Fanny åkte idag. Det var självklart jobbigt. Det är de jämt. Fast annars är de bra med mig!
Mamma var så go och klickade hem ett par svarta vans åt mig (((:
loveu!
Så nu kan jag inte vänta tills dom sitter på mina fötter:)
Ikväll ska jag först snacka lite med maja och aurora tror jag (?) sen ska jag nog snacka lite med en annan ;) ;) ;)
aja iallafall.. Imorn kommer de bli en ganska fullspäckad dag. Ska först träffa Julia och fixa lite saker, sen ska jag på möte, sen träna med Lovisa! vi eller jag, har hittat ett tränings schema som vi hade tänkt att följa nu! får se hur de går! haha! Men idag kommer hon ju hem :D som jag har saknat henne!
Tror jag ska ut och träffa henne en snabbis! Ska försöka hinna gå till yvonne och fixa en tid för att noppra ögonbrynen, känner att jag kan behöva gå dit, då jag bara gjort de lite snabbt hemma. JÄVLAR VAD DET GÖR ONT! haha dör. så yes. På tisdag ska jag till stockholm, kommer hem på onsdag. så yes. 
för er som bryr er så är de 1 månad och 13 dagar kvar tills jag blir 14.

nu ska jag sluta snacka! 
puss
 
 

Män som hatar kvinnor

God kväller på er!! Jag och Fanny sitter just nu och kollar på film, män som hatar kvinnor! Riktigt bra faktiskt :)) Imorn åker Fanny hem. Riktigt tråkigt faktiskt!:( Men skulle bara slänga in ett snabbt inlägg och säga att jag lever! Ska på jobbgrejs på måndag också! Så de lär bli kul! Vi hörs och ses! Puss Bilden är från någon dag sedan<3


försöker komma tillbaka

hellu!
Denna vecka har vart helt grym och vi har haft de riktigt kul! om två dagar åker hon hem igen. Det är såklart jätte tråkigt, men en vecka är bättre än inget!
Just nu duschar hon iallafall, när hon är klar ska väl jag också hoppa in i duschen. Just nu så hör jag henne sjunga! haha. Det bästa är att hon är grym! :)
igår var vi och shoppade, fick med mig en del hem (visar senare) mot tåget stannade vi en snabbis på subway i västerås. sen höll vi på att missa tåget (trodde jag) men fanny och lovisa tog de lungan. haha.
Idag vet jag inte vad vi ska göra, kanske bara chilla och köpa morötter med dipp och kolla på alla möjliga filmer, några måsten vi har är : a walk to remeber, hur många lingon finns de i världen, the last song och never back down
jepp. fyra filmer på två dagar klarar vi allt :)
Tur att hennes buss inte kommer så tidigt på morgonen så vi kan sova ut lite. Nä nu ska jag sluta skriva!
hör av mig imorn eller på söndag! pusssssss
arkiv bild, har inga bilder på den stora datan ;)

RSS 2.0