Earth hour

Tjohooo!
Sitter just nu vid sofforna eller rättare sagt ligger ner i en egen soffa, mysiiiiigt!
Är så jävla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen! Jaja, ska kanske köpa mig en kaffe. Känner för det idag! Nu ska jag mysa lite med Julia!
xoxo
/cajsa


00:27

Skulle bara säga god natt och att filmen var sjukt bra! Verkligen superbra:)
Imorn bitti kommer celina hit. Myspys! Imorn ska jag även vara med Frida, gratta moster också! Sen ska jag till pappa:)
Jag och Frida ska vaxa benen imorn. FML.
Haha, vi ska även till unkan och sägs hejdå till alla!
Nu ska jag sova!
xoxo
/Cajsa


tacoooos

Idag är det tacos, ovanligt hos oss på en fredag? NEJ.
haha. Skulle bara säga att jag skrev fel i förra inlägget. Celina ska med, inte Julia. Så det blir en mor och dotter tur! (Mira är då Celinas mamma)
Myspys.
Nu ska jag gå och äta sen så ska vi åka vid 8 tror jag :)
xoxo
/cajsa

bild från weheartit från hungerspelen. Verkar asbra på trailern !!

hunger games

Tjulululu!
Sitter och chillar med Julia och Celina. Ikväll ska vi på bio!:D
naaajs. Jag Julia mamma och Mira:)
Vi ska se hunger games folk säger att den är bra. Det är väl bara att hoppas att vi tycker att den också:)
Nu har jag packat klart för andra gången hehe, denna gång lite mer organiserat. hehe.
Nu måste jag städa som jag inte orkade göra igår (hehe)
xoxo
/cajsa


Utan er vet jag inte vart jag skulle vara nu. Eller vem jag skulle vara!

GOD MORGON



MORSNING!
Har precis hunnit tagit en snabbdusch. Hann byta om också innan lillan vaknade.
Så nu ska vi alleres snart gå och väcka Clara.
Idag ska jag nog inte till Unkan. Jag mamma och kanske Jessica ska på bio idag vid nio :)
Nu ska vi gå och väcka Clara bloggar mer sen!
xoxo
/cajsa

Snart klar!

Är på unkan och chillar lite med Frida. Har snart packat klart, var tvungen att ta en liten paus från städandet och packandet. Gud jag har ångest! Frida skattar åt mig för jag har 5 BHar och 4 par skor.... Ångest, vet inte vad jag ska ha med mig! Haha.. Får kolla igenom sen!
Nu ska jag vara lite social med Frido!
xoxo
/Cajsa


take a change

Tjingeling!
Sitter i mitt stökiga rum och ska snart gå och borsta tänderna för att bege mig mot skolan. Idag är det en chill dag vilket jag gillar;)
Förutom 80 minuter spanska.....
Jaja. När jag kommer hem från skolan ska jag städa upp och jag ska faktiskt gå ner och hämta min resväska. Frida är typ klar, hon ska bara packa necisär som man gör på söndag kväll. Medans jag inte ens har börjat packa. På de sättet är vi ganska olika. Jag är nästan jämt i sista sekund med allt. Måste ändra på det!
Så idag är det städning packning och duschning som står på shemat.
(lägger upp före och efter bilder sen om jag kommer ihåg att fota rummet innan.)
Idag lyser solen härligt! Undra om solbrillerna ska med? Tror det blir så. Om jag nu kommer ihåg vart jag lagt dom. I eftermiddag skulle de ändå bli dåligt väder så då passar det bra med att städa.
Nu måste jag gå och börja fixa mig ordning för att dra mig till skolan.
xoxo
/cajsa

why am i crying?

Hade först inte tänkt att publicera detta inlägg. Utan bara få skriva av mig. Det är mycket som händer i mitt liv just nu. Jag tänker för mycket. Jag brukar vara den tjejen som alltid är glad och ser allt från den ljusa sidan. Men även de glada och possitiva har sina dåliga perioder. Det är massa som inte står rätt till. Men som tur är så har jag mina sjukt fina och underbara vänner som alltid ställer upp för mig och alltid finns vid min sida. Det känns jobbigt att komma hem från skolan nu, när jag vet att Dino inte är hemma i hallen och möter mig när jag kommer från skolan, unkan, träningar, kompisar. ALLT.
Det är inte bara det som är fel. Utan andra problem som jag inte kan ta itu med. Jag är helt enkelt för arg och besviken för att kunna göra något. Förutom att bara vänta på bättre tider. Det är jobbigt nu.
Trodde aldrig detta om dig.
men, life goes on?
Om fem dagar sticker jag. Jag kommer inte att uppdatera mycket alls nu innan Egypten. Kanske ett eller två inlägg per dag. Om inte mindre.
Förlåt för massa deppinlägg. Men jag är i den perioden nu. Jag hoppas och lovar att inte skirva nå depp imorn.
Det är precis lika dålig update på novellbloggen. jag skäms.
älskar er.
xoxo
/cajsa

Dancehall

Sitter uppe i träningslokalen och tränar lite såhär 45 minuter innan lektionen börjar! Haha.
Vi tränar och tränar och tränar! Burnin kan jag göra i sömnen. Det kan jag snart med bruck it down också :) men "hemliga dansen" är krångligare..
Men lite utmaning måste man ju ha! :)
Nu ska vi dansa vidare!
xoxo
/Cajsa


tell everybody i'm on my way!

Skolan idag var helt okej. Pappa skämde inte ut mig såå mycket. Vilket var bra. Men iallafall, skolmaten var lika äcklig som vanligt. Det är som värsta bantningslägret ibland..
Inte så bra kanske. Inget jobb intresserade mig, jag vet fortfarande vad jag vill bli- frisör eller fritidsledare, ni vet sånna som jobbar utomlands på hotell, för t.ex fritidsresor och så?
Det skulle vara riktigt kul, att få se världen och så!
Jaja. Slutade kvart över två idag då tog jag sellis med Lovisa hem. Kändes konstigt att komma hem utan att bli mött av Dino. Men man vänjer sig antar jag?
Hoppas på det iallafall.
Ikväll är det som vanligt träning, hoppas att det får mig på bättre humör. Fumderar faktistk på att åka på täningen på onsdag också. Eftersom att jag missar nästa vecka, då är det bara två träningar kvar innan uppvisning. Yeah!
Vi får se, jag måste ju ha skjuts dit och hem.
Jaja, nu ska jag kolla vidare!
xoxo
/cajsa

the hardest part is to let it go

Sitter och lyssnar på musik och har precis städat mitt rum. Ska snart börja packa lite smått. Har precis målat naglarna. Köpte tre nagellack från pieces. Jag har provat alla tre. Det jag gillar mest är nog det jag har på mig nu rosa/orange/aprikos färgat, har ingen aning om vad den heter, behöver leta rätt på mina sommar skor och en till bikini. Så jag kan ha med mig 3 bikinis till Egypten. Det kommer kännas sjukt bra att bara få åka iväg från allt och bara njuta av stunden. Jag kommer självklart sakna mina vänner. Men det ska bli så skönt att få komma bort ett tag. Och bara sluta tänka på allt och bara leva i nuet.
Per och mamma kom överrens om att ta bort våran Dino igår. Så de har beställt tid hos vetrinären imorn klockan 11. Självklart kommer det att vara jobbigt. Han är som min lillebror på fyra ben. Men imorn är han borta och då är han borta för alltid. Det är en av anledningarna till att det ska bli skönt att komma bort från kalla sverige.
Nu ska jag inte bara sitta här och prata depp. Men ibland kan man behöva skriva av sig. Och om ni inte bryr er så behöver ni inte läsa. Jag tvingar ingen att läsa min blogg.
Jag ska försöka att hålla humöret uppe och se allt det possitiva i mitt liv. Imorn börjar vi nio och det är en av de possitiva sakerna:) Jag ska ta sellis med pappa till skolan imorn- för det är yrkesmässa så han och massa andra ska prata om sina jobb. Han ska prata om hovrätten där han är nämndeman. Ska sluta babla på nu och plugga lite fysik.
xoxo
/cajsa



min bebis <3

i'd never let you go

God morgon! Sitter med Fanny i knät och väntar på att mormor ska komma. Idag ska jag till tandläkaren efter skolan.. Julia hänger med hem, kanske Celina också. Men nu kom mormor så nu ska jag dra till skolan. Bloggar mer sen!
xoxo
/cajsa

weheartit.


min fyrbenta vän











jag älskar dig Dino, fast du kan vara världens drygaste. Men jag älskar dig min fyrbenta bror, och tro mig. Det kommer bli sjukt lungt och stilla hemma nu. Man kan inte komma hem till ett hus som är halvt nedrivet, inte komma hem till en upp äten godispåse. Det blir bäst såhär. Du kommer att få det bra. Men jag kommer sakna dig. Det kommer jag verkligen att göra. Du är bäst på ditt egna bästa sätt och jag älskar dig för den du är, min speciella underbara hund<3

EN VECKA

Om en vecka så sticker vi till Egypten. Eller i natt vid 3-4 är det exakt 1 vecka kvar. WIHO!
Frida har redan börjat packa, haha!
Snart ska jag till Avesta.
Natten har spenderats med frida, vi har chillat typ hela dagen.. även de behövs ibland.
Idag åker jag till mamma där mitt nya objektiv väntar. Snacka om att ni ska få massvis med bilder!
Nu ska jag fläta Fridas hår, bloggar mer sen!
xoxo
/cajsa
slump bild från weheartit.

Värsta grymma tjej(erna)

Är nu med mina cpstörda mongo kompisar och typ kissar ner oss av skratt. Dom sitter och dunkar 80 tal's musik. Och det värsta är att de kan ALLA låttexter utantill..
Ska dampa vidare lite nu ! Imorn ska vi städa typ hela dagen. Så vet inte hur mycket bloggning det blir då! Just nu är det Magnus uggla som spelas.
xoxo
/Cajsa


Dirty dancing

Sitter nu på bussen och har precis lämnat kinateatern, först trodde vi att vi inte skulle se ett piss eftersom att i satt på raden näst längst bak. Men vi såg faktiskt bra! Nu ska jag försöka sova eller vara lite social.
xoxo
/Cajsa

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3145126/images/2012/pic_195117992.jpg" class="image">


Detta är hemskt.

Det är hemskt vilken dålig bloggning. Ska förbättra mig! Lovar! Men vet inte bara när. Haha!
Iallafall så var det ju onsdag idag. Hatar onsdagar! Efter skolan väntade jag på Felicia så gick vi till vårdcentralen där hon skulle ta spruta för livmoderhalscancer. Duktig var hon iallafall! Jag ska snart ta min andra spruta:(
Men hellre de än jävla äckel bajs cancer!
Imorn är det den efterlängtade torsdagen-sov morgon, film på spanskan,slutar tidigt, sen bär det av till HUVUDSTADEN!:D taggish! Hihi, kommer bli as nice!!:)
Men jag måste ha mobilen avstängd typ hela dagen så den inte drar batteri under dagen. Vill ha fullt batteri i stockholm. Men nu ska jag sova även om klockan är tidigt. Fast vill ju va så pigg som möjligt imorn!:)
xoxo
/Cajsa

Wooopwooop!


Aye

Aye!
Ligger nu i sängen och har snackat på ett bra tag med Julia :) träningen är inställd imorn. Buhu:( så vi får träna hemma helt enkelt. Jajamen. I skolan så fick vi ju reda på rollerna och jag vart Harry. Så fick det bli, ni vet han en av papporna som är med i mamma Mia filmen? Han ska jag vara:) så det blir bra tror jag. Är ju van att spela kille om man säger så!
Haha. Imorn behöver jag även plugga engelska eftersom att vi har runt 40 glosor tills imorn. Blöö. Men nu ska jag kolla på lite bloggar sen sova tror jag :)
xoxo
/cajsa


At sal 24

Tjingeling!
Sitter och skriver manus nu med My guurls + Benjamin. Tror att våran teater kommer bli najs, jag ska vara Harry eller Lisa. Yes. Men nu ska vi fortsätta skriva! Bloggar mer sen:)
xoxo
/Cajsa


DAGENS LÅT(AR)



björnbröder- helt underbara låtar
im still here- underbar låt.
hey there delilah- älskar låten. Och videon. Gråter om och om igen, i hopp om att få en lika underbar pojkvän.

tre

Tre bilder jag tog med Ekmans objektiv. Det är precis samma jag ska få!
Men jag bara lånade hans igår och tog lite bilder bara. Älskar det. Punkt slut.

trust me, i'll be there

Först och främst ett TACK till alla mina fina 45 läsare! ni är underbara<3
Säger lika så till mina läsare på novellbloggen. Publicerade det för typ två timmar sen? Och har redan 4 kommentarer :')
så bäst är ni!
YOU MADE MY DAY.
Är sjukt glad idag, för det första OBJEKTIVET och sen så om exakt två veckor så ligger jag i min säng och försöker sova men jag har för mycket adrenalin i kroppen. Eftersom att vi ska åka till Arlanda om två veckor och några timmar. Sjukt. Jag ska börja lite smått med att skriva ner vad jag behöver ha med mig i resväskan och handbagaget och sen vad jag ska ha på mig så att allt är klart.
Imorn är det skola. Och det är man sådär taggad för. Det ända som är roligt med måndagar är kulturprofilen. Najsigt, vi ska skriva klart en scen till sen ska vi börja repetera imorn får vi även reda på våra roller:)
Vi i 7an får lite mindre roller än dom i 8an. Don't ask me why!! Ska lägg upp nått med "dagens" det var ett tag sen ;)
haha. Nej nu ska jag sluta babla. Den här veckan är jag hos pappa:) = trög dator och såklart är kameran hos mamma...
Så inte så roligt med bilder och så. Ska kanske börja packa upp mina kläder? eller nej. haha.
xoxo
/cajsa
liten bild jag vet.
Snart jävlar ligger jag där på stranden och steker.

Förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt förlåt osv..

Gud jag får typ skuldkänslor för jag har vart så usel på att blogga på senaste tiden:(
Jag lovar och svär att jag garanterat kommer bli bättre! Både Julia och Celina ska gästblogga här under tiden jag är i Egypten (möjligtvis Felicia också). Jaja, idag har vi vart i badhuset med Fanny och lilla L, Clara Michelle och Rickard var också med. Vi var inte där länge alls faktiskt, jaja whatever.  När vi kom hem så käkade vi och sen åkte mamma per fanny clara och lilla L till fagersta för att fira Visse som fyller 4 :)<3
Jag stannade hemma och städade, för Per sa att om jag hade städat köket och mitt rum så skulle han beställa ett objektiv till mig! Skoja om att jag blev glad eller!
Så nu så har jag snart ett nytt objektiv :D
70-300 zoom!!
najs, kan inte vänta tills det kommer :D
hihi, så då flyger det med ner till Egypten tror jag. Och hoppas att det blir nästa vecka innan torsdag det kommer. Då ska ju jag till huvudstaden och kolla på dirty dancing musikalen med kulturprofilen. Vi kommer hem ca 1-2 på natten och får sovis till nio-.- jaja, värt iallafall!
På tisdag är det träning iallafall. Snart är det uppvisning den 12 april i Avesta. Oj, nu såg jag hur långt detta blev. En applåd till er som läst ända hit.
xoxo
/cajsa

<33333333333

Homee

Kom hem från unkan för ett tag sen. mycket skratt och flams, men kul hade vi!:D
Hihi, imorgon ska jag nog bara chilla och sen dra till unkan:)
Nu ska jag nog sova innan mina ögonlock stänger.
xoxo
/cajsa


typ sötast i välden?



åhh så söta, tänk att ha en kille som honom. Han var ju inte snygg, men gud så underbart söta!
____________________________________________________________________________________________

Tjingeling! Linnea gick hem för ett tag sen, ska möta upp henne sen så drar vi till unkis :)
När min mobil hade uppdaterat färdigt så försvinner såklart alla appar. Och till kik så har jag ju glömt mitt lösenord. Så jag har ett nytt namn: cajsalundiin. Yesyes, men jag har kvar samma instagram:)
intressant jag vet!;) Nu är mamma och Clara påväg hem från Avesta, och jag tror att dom har med sig något till mig(aa) för både mamma och Clara har ringt minst tre gånger och frågat helt wierd frågor:s
Jaja, man kan ju hoppas på att det finns objektiv på rea ;)
haha! Nejdå, men man kan ju alltid hoppas. När jag kommer hem från Egypen ska jag spara ihop till ett nytt objektiv, vet precis vilket jag ska köpa :)
Nu kommer dom snart hem så då ska vi åka och äta!:)
xoxo
/cajsa

hey there!

morsning :D
Sitter här med Linnea och har precis passat fanny, mysigt mysigt, nu håller hon på att hjälpa mig att uppdatera min iphone!puss.
Senare ikväll sticker vi till unkan och chillar lite jao.
Menmen, jag vart iallafall jätte nöjd med headern, tack Louice!:)
Nu ska jag vara lite social med Linnea!
xoxo
/cajsa


ja tack!


Bruck it down

Tjingeling !
Ska snart gå och lägga mig skulle bara slänga in ett inlägg:)
Skolan var chill som vanligt. Utom att Filip Lovisa och Hugo var på kamrarstödjar-utbildning, dit ska dom imorn oxå. Så då kommer filip och Lovisa lämna mig och Julia själva på spanskan IGEN. :( Jaja, imorn ska vi även på en och en halvtimmes föreläsning. Vet inte vad det handlar om men den heter "orka" iallafall och har hört att den är bra:)
Vi får se. Efter skolan ska jag iallafall gå och hämta lill trollet på dagis och sen ska jag passa henne ett tag. Jag lovade henne glass också. Och sånt glömmer hon inte i första stund. Så jag får väll inte glömma plånboken imorn;)
Har fixat mina naglar nu på kvällen och även skrivit en hel del på kapitel 9. Naglarna var inte de bästa jag gjort. Sen när dom börjar gå av(lösnaglar) så ska jag göra en vanlig manekyr. Yes, men nu ska jag kolla bloggar sen sova!
xoxo
/Cajsa


Move your feet

Skulle bara slänga in ett godnatt inlägg. Träningen gick bra! Tre danser idag, varav en är helt klar och den sitter! Yeah. Är inte så jätte trött nu faktiskt. Jag har vant mig. Men det tar väll imorn. Ska upp kvart i sju imorn och snabb duscha sen klä på mig käka frukost åka till skolan. Slipper matten och svenskan imorn:))) matten ska vi skriva någon hälsotest eller nått i don't know, och på svenskan har vi hem studier. Efter skolan ska jag Julia och celina till mammas jobb. Jag ska färga mitt hår imorn. Då kör vi på rött. Jag kommer typ GRÅTA när mamma kletar i färgen. För jag kommer inte kunna bli blond till sommaren igen. Nejdå. Nu ska jag sova:)
xoxo
/Cajsa


drive by

tjuleru!
Sitter med mina babes och väntar på att klockan ska bli sju. Vi vill träääääna! Vi är riktigt sjukt taggade för att träna idag ;))
Jaja. Dagen har vart helt okeeeej.
idrotten var fett dryg. yesbox. Men sjukt kul :)
Idag efter skolan så hänkade Celina med mig hem :) Vi käkade lite och klippte till våra linnen. Najs.
Nu tjatar tjatmoster Julia om att få låna datan. Så då får hon väll göra det.
xoxo
/cajsa

bästo<3

if you just SMILE

Tjeeeenare!
Skolan var ganska chillig. På SOn så har vi fått våra grupper som vi ska jobba med. Jag fick Adde- som sitter och spelar på lektionerna på sin mobil. Sen så skriver han av mig och jag får göra jobbet. Menmen.
Efter skolan så följde Celina och Julia med mig hem, vi käkade lite och kollade på gamla bilder. Sen gick vi ut och fotade ett tag. Bilderna kommer nog upp snart. Nu ska jag skriva lite på novellen hade jag tänkt. Tänkte försöka hinna lägga ut ett nytt idag :)
Men först ska jag iallafall plocka upp på mitt rum. Och ute känns det att våren närmar sig med stormsteg!! Om exakt tre veckor så sitter jag vid hotellet i en tunn klänning eller något svalt på mig i Egypten och bara har det bäst med frido !!:*
xoxo
/cajsa

älskar dig min snygga bf fisen :*

new in


Linne H&M- 69.90 :-

Bikini underdel New Yorker 99:-



Bikini överdel New Yorker 99:-

Linne H&M 69.90 :-



Shorts New Yorker 269 :-

mjukisbyxor-shorts H&M 69:-



solbriller Ginatricot 69:- (?)

skinnjacka veromoda 449:-
Märkte nu hur urfokus bilden vart och hur ful den såg ut när den inte var på (då den var yber snygg!!)
Den ser skit ful ut. Men den är as snygg!:D


home

Hemma nu och har även sprungit lite på våran crosstrainer. härligt att springa bort hamburgaren idag:)
Fotat klädernar också, kommer i nästa inlägg!
Nu ska jag plocka upp lite på rummet och föra över bilderna på sakerna ;)
xoxo
/cajsa


En bild jag tog för kanke två veckor sen ungefär tror jag ? :)

on my way home

Sitter i bilen påväg hem från Borlänge.
Köpte en ny jacka bikini solglasögon och ett par shorts! Ska ta bilder på det när jag kommer hem, samt dagens outfit bild!:)
Nu kan man säga att jag är redo för Egypten! Hatten var skit ful irl så den köpte jag inte. Två linnen köpte jag också, och mjukisbyxor-shorts.
Bilder på det kommer!
xoxo
/Cajsa


Melodifestivalen

Sitter med Thilde och kollar på melodifestivalen:)
Jag hoppas ju på att Molly eller loreen går vidare!
Fast mollys kommer nog inte lika långt som loreen skulle komma, eftersom att Molly är kind of lugn låt. Min åsikt bara;)
Nu ska vi fortsätta att titta !
xoxo
/Cajsa

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3145126/images/2012/pic_193314968.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3145126/images/2012/pic_193314968.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3145126/images/2012/pic_193314968.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3145126/images/2012/pic_193314968.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3145126/images/2012/pic_193315075.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3145126/images/2012/pic_193315075.jpg" class="image">


i make wishes i have dreams

Har vart på mammas jobb en hel del idag (:
Vid ett åkte vi hemåt och vid två kom Maria och Petter med lilla L och deras son. När de hade åkt hem så bytte vi om på fanny och L sedan gick vi upp på byn och köpte lördagsgodis till småttingarna, men även till oss äldre :)
När vi kom hem så började vi med tacosen, elle tja, mamma och Per började med maten. Jag höll lite koll på Fanny och L. Snart kommer Thilde upp hit. Vi ska bara chilla och kolla på mello. Det kollar jag bara på när det är final, kan kolla på max två deltävlingar. Haha!
Imorn sticker vi till borlänge, där jag även behöver inhandla ett par solbriller bikini och en sjukt snygg hatt!
Jaja, bilder kommer upp på det!!;)
Sticker ju till Egypten om ca tre veckor. Då bloggar Julia och Celina åt mig så länge;)
Men jag har fortfarande ingen bikini. Men det fixar vi imorn ;)
jaja. Nu ska jag kolla vidare om de finns nå snygga solbriller!
xoxo
/cajsa

denna följer nog med hem imorn ;)<3

she is a go go dancer

Tjatja!
Idag skulle jag egentligen till backen. Men jag orkade inte följa med, så idag har jag städat upp lite på rummet och dammsugit hallen och trappan upp till övervåningen, duktig flicka :)
haha. Ska snart bege mig mot mammas jobb i think:) Jag åker dit idag för att vi ska få övernattnings besök av lilla L:) Det kommer nog att bli riktigt mysigt :)
Jaja, nu ska jag lägga på lite makeup sen drar jag mig vidare mot kubera(mammas jobb) och kollar när hon klipper och kanske färgar.
xoxo
/cajsa
give me!!!!!!!

wooooop wooooop !

haloooo!
Cajsas snygga kompis frida häääär, woooop !
Sitter iallafall hemma hos cajsa och gör typ ingenting. Eller cajsa plattar celinas hår, julia spelar dragonvale och jag sitter vid cajsas dator. soociaaaalaaaa !
idag har de varit en typ vanlig dag i skolan, lite extra tråkig osv..
snart ska jag hem till mig och dom andra stannar här och käkar hemgjord pizza..
Sen drar vi sammen till folketshus för att kika teater! naaaaaaajs !
seeeyyya
.
SNART DRAR VI, DU OCH JAG CAJSA DU OCH JAG. PUUUUSSSSS <3

Yo whats up mutherfucker?

Haha närå, idag har jag typ mest chillat. Skrivit klart ett kapitel idag på novellen också. Najs. Frida kom över en sväng innan hon gick mot Unkan, så hjälpte hon mig att fixa med kladdkakorna:)
En plattång fick hon med sig hem idag från mig också, hon älskade min gamla till skillnad från mig som hatade den då jag fick en ny av mammi idag! Happyfaaaaace. Ja idag är det ju internationella kvinnodagen vad nu det betyder. Jaja, imorn följer mina tjejer med mig hem efter skolan! Vi käkar pizza osv. Myss. Sen vid sju så sticker vi till folkan för att kolla på teater från folkhögskolan i Norberg. Den är tre timmar lång, så vi får se fall jag ska till Unkan eller inte. Pappa kommer ju hem imorgon efter hans vistelse i huvudstaden så jag vill träffa han lite också. Men nu ska jag snart sova!
Vi hörs!
xoxo
/Cajsa


You gotta work hard for it

Tjenixen! So provet gick helt okej igår. Kunde gjort bättre. Träningen var också super duper jobbig igår. Iallafall en ny dans inne nu!;) så två danser kan jag nu. Wiie. Imorn börjar vi halv elva sen tre lektioner. Soooft!!
Ska även baka imorn som jag lovat min klass eftersom jag inte läste i svenska boken. Typiskt mig, så då blir mitt straff att baka. Inte för att det känns som ett straff men så ska jag bjuda klassen på fredag:))
Så yees, imorn är det kemiprov. Oups, kan iallafall de mesta, det pluggade jag med bullan Celi och lina idag. Nu ska jag kika vidare lite!
xoxo
/Cajsa


I not gonna need you if i fall

God morgon! Sitter uppe i korridoren och väntar på seg Julia. Idag har det bara 4 lektioner, sköönt!
Var av två är musik och slöjd, sen so och idrott. Efter skolan följer Celina och Julia med mig hem sen så sticker vi till Avesta för dancehall, kommer hem sent ikväll så bloggar troligtvis inte ikväll. Men idag har vi so prov, wish me good luck! Haha nejdå, men hoppas på det bästa:)
Nu kom bullan så ska va lite social nu!
xoxo
/Cajsa


Goodnight

Hola!
Är hos pappa nu och ska snart sova så jävla trött som jag är. Idag har jag skrivit klart nästan alla frågor på SOn. Skönt, har bara två kvar tror jag?:)
Jaja, jag har även vart och kört fyrhjuling idag:D looveeeeee!
Imorn börjar skolan igen. Suck. Imorn tror jag att jag ska på läxläsning sen ska jag nog plugga lite hemma också. Vi får se, men på tisdag är det iallfall dancehall som gäller!:) sjukt skojsigt. Onsdag är det teater , yeah! Imorn har vi även profilval:)) as nice! Kan inte vänta tills den 22 mars då vi ska med profilen till huvudstaden och gå på musikal. Sen imorn är det exakt fyra veckor tills vi drar till Egypten! Can't wait! Men nu ska jag sluta babla på här!:)
xoxo
/Cajsa

Instagram


Underbart väder!

God morgon!
Vilken sjukt fin morgon! Känns verkligen att våren är påväg. Nu ska jag upp och äts frukost sen ska jag nog ut och gå en sväng! :)
Idag ska jag plugga ännu mer sen ska jag till Unkan och kolla på film och baka pizza med Felicia. Jaja, ska gå och käka lite frulle nu!
xoxo
/cajsa

You know that i'm a crazy bitch.


JUSTIN BIEBER 18 ÅR

Aye! Dagen vart fett lyckad!(bilder kommer troligt vis upp imorn) Ska snart sätta på mig en ansiktsmask och fixa nya naglar ithink. Imorn är det unkandisco, yeah!! apnajs. Inatt sov Julia hos mig och det var myspys :) Vi somnade runt halv två och vaknade vid halv tio. Hihi.
Sen har jag hittat APSNYGGA kläder!! Ge mig sommar nu. Vet att jag har tjatat om att jag vill ha vinter, men bara i början är det kul. Och sen i backen kan det vara snö, sen kan det vara sommar;) Tagga sommar 2012 asså! Fanny kommer hit, så sola bada gahh, ge mig sommar fort!! Men det känns iallafall som att våren närmar sig:) Igår var det hela 11 grader ute!!
braigt ! Nä, nu ska jag ta tag i mitt liv och fixa naglar ;)
xoxo
/cajsa

Våran protårta!!! Instagram bild!! Följ mig vettja cajsalundin heter jag :)<3


RSS 2.0